Tendenser för hösten…

Godmorgon! Det är säkert några av er som börjat jobba här på morgonkvisten, och det brukar ta några dagar innan man är inne i att ställa klockan, komma upp och iväg. Det känns hårt att säga det men hösten är faktiskt på ingång men visst är det så att riktiga höstdagar kan vara otroligt härliga! Vi håller tummarna för en solig höst, ellerhur?

Det kan det var bra att ha lite koll på vad som komma skall. Numera vet vi att mode och inredning går hand i hand, så mitt tips är att kika lite extra vad klädesbutikerna hänger upp här nu under kommande veckor. Håll koll på färger, material, mönster etc. H&M:s trendrapport för hösten andas feminin elegans, och för varje år som går visar H&M att deras modegrad och stilsäkra kläder ligger i framkant vad gäller trender.

I höst ska vintage och den patina stilen göra ännu större revolt. Och JA, vi ser det såväl i kläder som i inredning. Jag var inne på COS i lördags här i Aarhus och visst, denna gång i en mer modern tappning -med fokus på flärd. Det är lyxiga materialval som gäller och färgpaletten domineras av sobra färger som burgundy, creme och orange. Dessa tilsammans bidrar till en sofistikerade avslappnad stil. I inredning är dessa färger snygga i kombination med trä och den ljusa skandinaviska stilen.

Bilderna kommer från H&M

1 reaktion på ”Tendenser för hösten…”

  1. Linda - Formfront

    Inredning och mode går absolut hand i hand därför tycker jag det känns extra roligt att modehusen börjar blanda in inredning som rekvisita i sina inspirationsbilder. Längtar massor efter höstens murrigare färgskala.

    // Linda

Kommentarer är stängda.