Lugnet före stormen

Hej där! Ja, kanske är det någon som undrar hur det går med flytten och packning? Och jag vill bara säga en sak; Börja i god tid så kan man sitta någorlunda lugnt i båten. Faktum är att vi äri princip helt klara, så när som på våra madrasser. I söndags monterade vi ner alla hyllor, tavlor, bord, barnens sängar, barstolar ja -rubbet, så nu de senaste dagarna har jag tagit det sista småplocket i skåp och kläder när mannen jobbat. Men det var lite detta som var planen. Nu kan jag med gott samvete kan åka till Formland imorgon. Om lite kommer mamma med tåget. Ska passa på att göra mig klar medans lillan sover. Kram // Sofie

4 reaktioner på ”Lugnet före stormen”

  1. Så kul att ni ska flytta tillbaka till kära Skåne igen! Hoppas vi kan ses snart. Jag har tre veckors semester i sikte så hör bara av dig när du landat i vardagen i Lund så bestämmer vi en träff!

    Lycka till med flytten, kram J

Kommentarer är stängda.