Tejpa upp dina posters

Helg innebär lite extra gott i skålarna och kanske som här något nytt på väggen. Detta är kanske ett av de bästa citat från Therese Sennerholt so far? Kvalar lätt in på min topp fem lista. Förutom att jag blir megasugen på att klicka hem planschen, skålen med ostbågar (…finns inga chesse doodles i Danmark som matchar OLW:s) så blev jag helt vild med stylingen.

Tips: Varför inte tejpa upp planschen, så där enkelt och smidigt som på bilden. En okomplicerad och snygg idé om man vill slippa den inrammade känslan. Funkar extra bra med detta budskap tycker jag. Innan du köper ramar till dina tavlor eller posters fundera ut om du vill ha stor kontrast eller inte. Vitt med vit ram är också snyggt och ger ett lugnare intryck.

Det var dagens inspirationtips.
Trevlig fredag mina vänner! // Kram Sofie

2 reaktioner på ”Tejpa upp dina posters”

Kommentarer är stängda.