Min ostylade arbetsplats


Bilder: [room] by sofie
Här har ni min arbetszon för dagen. Idag har jag hjälpt min vännina i Oslo, med färgsättning till deras nya lägenhet och som ni ser väntar snygga numret av RUM på mig. Den livar upp med sin neonfärgade header, här brevid datorn och får nog bli mitt sällskap till lunch. Ja, som ni ser gillar jag neon. Hyllorna i bakgrunden kommer från Ilva…

Nu ska jag dock försöka vila lite. Vi har en envis magbacil hemma, som inte verkar vilja lämna huset…
Tre av fyra har blivit sjuka sen i fredags och nu verkar det vara min tur 🙁 bläää. Hoppas vi ses snart igen…. Kram // Sofie

2 reaktioner på ”Min ostylade arbetsplats”

  1. Har precis lagt fram den tidningen och hoppas på ett
    GOTT innehåll.

    Håller tummarna för att du slipper magbesvären,
    det är verkligen inte kul:(

    Kram Åsa

Kommentarer är stängda.