Matta utomhus

Godmorgon världen! Samtalsämnet på mångas läppar just nu, förutom det fruktansvärda som hänt i Oslo, är vädret…! Var tog sommaren vägen egentligen? Jag vill njuta i solstolen med en bra bok, bada och slippa ha regnjacka på mig. Nu håller vi tummarna att det spricker upp här under dagen och att veckan blir fin. Eller vad säger ni??? Bilden från Pappelina är en favvo (hade med den på min plocksida på blått, se nedan) Den är sååå himla vacker. Hade jag haft min egna brygga skulle jag gärna dekorera den med en stor plastmatta. På bilden Svea i färgen Azurblue. Klicka HÄR för fler fina mattor, storlekar och priser.

Ha en fin måndag där ute!!! Kram // Sofie
Pressbild: Pappelina

3 reaktioner på ”Matta utomhus”

 1. Tack så väldigt mycket för idéen – det var ju
  ljuvligt – hade passat perfekt denna gråa dag att
  få in lite sommarfeeling nere vid vattnet, där Mälaren
  är totalgråååå!

 2. Proforma - Irene

  Jag tänker detsamma… vart tog sommaren vägen?? Fint ända tills semestern började sedan omväxlande med betoning på regn! Usch och fy! Hoppas inte prognoserna stämmer för då lär det vara så här andra halvan också!
  Trevlig Stockholmstur!
  Kram

Kommentarer är stängda.