Inte utan mina…


Godmorgon där ute! Ja, idag var det min tur att ta hand om morgonpigga barn här hemma. Vi försöker turas om på mornarna, hur gör ni med era små? Ibland har man tur och drar vinstlotten, dvs att de vaknar sådär vid halv åtta. Det är liksom helt ok på semstern…

Här på morgonkvisten får ni en snabb Dagens outfit.
Shorts har blivit lite av min grej, dessa kommer från H&M. Ett par snygga vita funkar till allt. Skärpet kommer från Gant och fyndades på 70% REA i Skagen. Ser här att det matchar dörrmattan fint, haha!!! Rosa långärmad T-shirt, Benetton Lund. Glasögon RayBan (solglasögon omgjorda till vanliga). Lila Nike´s köpta i USA.
Märker ni kanske att min klädstil och inreningsstils påminner om varandra? En ljus bas med färgklickar. Har inte tänkt så mycket på det innan, men efter att gjort några ”dagens”, ser jag det nu svart på vitt!!!
På återseende senare med härlig bolig-inspiration. // Kram Sofie

3 reaktioner på ”Inte utan mina…”

  1. House of Jammi

    Våra små är lite större – 7 & 9 – och sover lätt till halv 10 varje dag på sommarlovet! Så det finns hopp om kommande sovmorgnar! Håll ut!

  2. Vilka snygga benmuskler! Hur går det med träningen? Ser iallafall ut att gå braaa! Och jo, jag har också tänkt på det där med din klädstil och inredningsstil! Kul! Själv spretar jag mer på klädfronten än vad jag gör på inredningsfronten! 🙂

    /Malin

Kommentarer är stängda.