Dagens outfit + tips

Godmorgon måndag!!!
Ny vecka, nya friska tag… eller? För en del har kanske semestern redan börjat…
Just nu kan man kalla min blogg [room] by sofie ”summer edition”. Det blir inredning och tips i lite andra former, blandat med vanliga inrednings reportage, ni får hänga med på mina äventyr och vad som händer i mitt liv just nu. Vi står inför en stor flytt hem från Danmark och nya spännade projekt ska snart sättas igång. Hoppas ni kan gilla detta också för ett tag…


Bilder: [room] by sofie
Det var inte annat än att skrattade högt när jag själv försökte posa framför spegeln. Här får ni två bilder från mitt tappra försök till Dagens outfit.

Tips: Det är precis med inrednings som med kläder. En neutral bas (jeans+stjorta) piggas upp med mönstrad sjal och en accentfärg (klockan). Tänk att du har ett gäng enfärgade kuddar i soffan. Du adderar en mönstrad och en i starkare färg. Snabbt har du livat upp och fått ett nytt uttryck i vardagsrummet. Mitt tips är att våga lite mer färg…

Klockan Orange Revolution, kommer från Triwa. Jag kan varmt rekomendera dessa klockor. De är superlätta och finns i massor med härliga färger, jag har denna sen innan. Multi färgad sjal köpte jag på Vero Moda. Jeans Benetton LUND och stjorta HM.

Önskar er en fin start på veckan. //Kram Sofie

5 reaktioner på ”Dagens outfit + tips”

  1. Dessi - Home and desire

    Ja, jag är också glad för färg. Både på inredning och kläder! 🙂

Kommentarer är stängda.