Stationshus i mina hoods

Trooor jag nämt det tidigare… 🙂 min stora passion för gamla stationsbyggnader. Har jag förresten berättat att vi var med, in i det sista, och budade på Stångby stationshus (utanför Lund) bara några veckor innan vi köpte 20-talsvillan. Men nära skjuter ingen hare…

Och det är säkert många av er, som precis som jag, drömmer om att en gång få förvalta en gammal stationsbyggnad, renovera den varsamt för att därefter göra den till sitt drömboende. Idag får ni inspiration till eventuellt kommande projekt…!!! Dessa vackra bilderna låg nämligen i Sköna Hems nyhetsbrev, och visst är det bara fint?

Denna gamla ”stationen” ligger i Ormslev strax utanför Århus. Kolla in hur familjen bevarat väntsalsbänken och hur biljettluckan blir en fantastisk fin detalj till entrén. Kan man lägga till ett stationshus på önskelistan tro???!
Bilder: via Sköna Hem Foto: Mette Helena Rasmussen, Styling: Tia Borgsmidt

3 reaktioner på ”Stationshus i mina hoods”

 1. Jeg jobbet på et reklamebyrå en gang, i en gammel tog-stasjonsbygning.
  På mitt kontor hadde jeg pakkeluken og pakkedisken fremdeles.
  Og jeg visste alltid hva klokken var, for da kom toget forbi. Egentlig veldig sjarmerende!

 2. Blogg by Maliin Stoor

  OJOJ! Vilket hem!

  Verkligen något som föll mig i smaken!

  Tackar för fina bilder och inspiration!

  Ha en fin helg

  Maliin

Kommentarer är stängda.