Sculpture by the sea

I gassande sol besökte vi Sculpture by the Sea här i Aarhus i söndags.
Wow, säger jag bara. Detta var en utställning helt i min smak. Jag var överväldigad av vad jag fick se och ta del av. Närheten till naturen var självklart en stark bidragande faktor i själva upplevelsen av alla 65 installationer. Skulpturerna är placerade på gräset längs vackra strandpromenad, i vattnet, på stranden samt inne i skogen.

Behöver jag säga att denna stad har massor att bjuda på?
Nästa helg ska vi besöka konstmuseets nya tillbyggnad. En färgad glasvåning på taket av byggnaden. Spännande då man kunna följa bygget från utsidan under en längre tid….

Klicka HÄR för att se alla skulpturer och installationer.
Bild: 1&2 Anders Hede övriga [room] by sofie

7 reaktioner på ”Sculpture by the sea”

 1. Alltid fullt av inspiration hos dig, underbart!

  ha en skön midsommar!
  Kram L-L

 2. Förstår att det var häftigt att se detta i verkligheten!!

  Gillar din blogg, hittade precis hit och blir följare direkt!

  Mvh Milla

 3. Blogg by Maliin Stoor

  Underbart, säger bara Underbart!

  Vilken grej! Måste som sagt varit coolt att se live!!!

  Ha det fint!

  Maliin

 4. Riktigt flott! Kan tänka mig att det var ännu grymmare i verkligheten!

  Tack för din åsikt om utemöblerna! Snällt!

  Gla' midsommar!

  /Malin

 5. Fantastiskt – detta vill man ju se "på riktigt"
  det blir att åka till Århus förstår jag!

  Fin midsommar

 6. Proforma - Irene

  Verkligen häftiga och annorlunda skulpturer! Jag kikade in via länken och det fanns många stora skulpturer vilket får mig att tänka på Pilane på Tjörn som är något liknande… och lite närmare för mig.
  Fast det hade varit kul att besöka Aarhus också, förstås!
  Kram

Kommentarer är stängda.