Konsten att tro på sig själv

Vi borde ibland släppa gamla principer och inspireras lite mer av konstnärer och deras enorma kreativitet. Ibland verkar det liksom inte finnas, i positiv bemärkelse -någon som helst hejd på dem. Som här på vår gata till exempel. En morgon när jag kom ut, var trädstammen målad i rosa. Så fint och annorlunda, jag blev glad. Varför inte liksom? Jag tycker det är ett sånt bra exempel på hur man kan göra för att synas och sticka ut lite…

Jag tror vi är många som kan bli bättre på att tro på sig själva och sina ideér. Våga satsa och sätta drömmar och projekt i rulling. Något jag bestämt mig för att göra till hösten varje fall. Mer om det nästa vecka, då tänkte jag nämligen avslöja en liten hemlighet för er, goa läsare. Sålänge önskar jag er en trevlig helg och än en gång, tack för att ni kikar in!

[room] by sofie bloggen är det alltid ÅBEN… 🙂


Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”Konsten att tro på sig själv”

  1. *fniss*

    Ja varför inte ett rosa träd!? Jag varken vågar eller vill, men å andra sidan har jag chockrosa golv här hemma 🙂 Det får bli mitt bidrag i släppa-gamla-principer-utmaningen. Bra tänk!

    //Knaada

Kommentarer är stängda.