Bloggtips

Undrar hur härliga bloggen Mokkasin har kunnat passera förbi mig obemärkt…
Jaja, idag hittade jag dit varjefall och den faller direkt in under min kategori av glad-bloggar.
Här samsas härliga bilder, inspiration och massor med glädje förmedlas. Kika in du med…

Nu ska jag ut och testa kajaking med en vännina, precis här på stranden nedanför oss. De har ”prova-på-dag” och det kan väl inte bli bättre förutsättningar. Lätt vind, strålande kvällssol och klarblå himmel. Håll tummarna att jag inte druttar i bara. Ahh, det ska nog gå bra… och kanske får jag till några bra bilder…

Kram och trevlig kväll! //Sofie

Bilder: via Mokkasin

2 reaktioner på ”Bloggtips”

 1. Jaaa, Mokkasin är verkligen en underbar må bra blogg.

  Din är inte så tokig den heller 😉

  //Elvira

 2. Men hur gullig är inte du, tack så hemskt mycket!
  Och detsamma, hur har jag kunnat missa din? Tur att du kikade in.

  Fin sommar!
  Sofia

Kommentarer är stängda.