G L A D M I D S O M M A R


till alla er goa läsare där ute och T A C K för era fina kommentarer, mail och hälsningar via facebook. Jag blir verkligen berörd och glad för varje liten rad ni tar er tid att skriva till mig, det vill jag att ni ska ni veta. Även om det ibland är svårt att svara på mail, frågor och inredningsproblem ni vill ha hjälp med, så läser jag det och försöker svara i mesta möjliga mån.

För er som missat så…. så slår jag upp portarna igen för [room] by sofie i Lund till hösten. Då är ni såklart A L L A välkomna. (…förbered er på ett stort inflyttnings-mingel!!!) Jag kommer under aug-sept bygga upp en studio, showroom, homestaging -och skrivverkstad. En kreativ plats helt enkelt, där jag ska få utlopp för mina idéer och inredningsprojekt. En mötesplats där jag äntligen kan ta emot dig, och hjälpa till med allt som rör heminredning, färgsättning, möblering, belysning, tapeter, renovering och homestaging. Maila mig gärna om du har frågor eller om du vill ha hjälp i något inredningsprojekt du håller på med hemma; roombysofie@hotmail.com

Ha nu en underbar helg! // Kram Sofie

Pressbild: H&M home

3 reaktioner på ””

Kommentarer är stängda.