Min hall i Metro Bostad

I fredagens Metro Bostad kunde ni som bor i Skåne, läsa en intervju om mig och se bilder från min hall i 20-tals villan i Lund. Syfter var att lyfta fram min inredningsskola som jag gjorde för ett tag sedan. Alltid kul roligt att synas lite här och var OCH Välkomna hit alla nya läsare!!! Idag får ni några fler bilder. Även en FÖRE/EFTER bilder, det vet jag ju att ni gillar… Klicka HÄR om du vill läsa full artikel från Metro Bostad.

Imorgon måndag, är det dags för en ny inrednings-skola här på bloggen. Del 1 av min Danska Designskola ligger färdig att publiceras. Men först, njut av söndagen mina vänner! // Kram SofieBilder: [room] by sofie

7 reaktioner på ”Min hall i Metro Bostad”

 1. Daniella Witte

  Vad kul Sofie! Alltid lika roligt att se dig ploppa upp här och där.
  Hoppas vi kan ses snart igen, och vem vet vi kanske kan smida lite planer:)
  Ha det så bra! Kram

 2. Proforma - Irene

  Det måste vara guld värd för dig att synas, jag hoppas du får många, många fler kunder nu! Jag tycker du är så duktig och din inredninsskola följde jag sist. Nu ser jag verkligen fram emot den "danska versionen" för är det något danskarna kan så är det design!
  Skön söndag till dig!
  Kram

  Ps. Helfigur av hyllan är nu på plats 😉 Ds.

 3. Välförtjänt uppmärksamhet. :-)Er hall är verkligen supersnygg med den ufina stolen som pricken över i. Hoppas helgen varit bra!

  Kram Malin

 4. Inreda Mera Hemma

  Supersnyggt, har också rivit en fejk tegelvägg… & bytte den mot en Josef Frank EldBlomman.
  Älskar skohyllan, letade som en galninge efter den, men då hann Ikea sluta med den:-(

Kommentarer är stängda.