En jobbig väntan…

God fredags kväll!

Här kommer ett litet testinlägg och en koll att bloggen funkar igen .Det har varit en dag fylld med fjärilar i magen. Vad var det som hände med blogger egentligen??? Någon fick meddelande att bloggen inte finns längre, hjälp!!! och andra konstiga felmeddelande. Jag beklagar verkligen. Inte mycket jag kan påverka, men nu verkar jag kunna skriv och ladda upp bilder igen, det känns skönt. Saknar dock fyra publicerade inlägg + två som skulle kommit här under dagen. Vi får väl se om de dyker upp imorgon…

Bilden visar en härlig ruff miljö med riktigt härlig färgklickar… Me like!
Ha en bra kväll! /Kram Sofie

6 reaktioner på ”En jobbig väntan…”

 1. Ja det var inte roligt – dock är det ju första gången det kraschat så här sedan jag hade min första blogg på Blogger för många år sedan, så jag känner ändå att det är OK. De har ju lyckats fixa det och nu jobbar de på att återställa sådant som försvunnit. 🙂

 2. Visst blev man orolig 🙂 Det har försvunnit minst tre inlägg hos mig också, man kan ju inte annat än bli lite ledsen faktiskt. Hoppas de kommer tillbaka snart.
  Trevlig helg!
  Kram Linda
  Ps, nu har jag fått hem det där sand- och vattenbordet som jag beställde, tack för att du tipsade om detta 🙂

 3. Jag vet, störigt och hoppas dina inlägg kommer tillbaka! Jag läste artikeln om dig i metro bostad idag:-) Intressant och många bra tips! Hoppas du och familjen får en skön helg.

  Kram Jossan

 4. Dessi - Home and desire

  Ja, jag blev av med ett inlägg jag skrev igår samt kommentarer på äldre inlägg. Supertrist! 🙁

 5. Proforma - Irene

  Ja, usch och fy! Jag försökte kommentera på flera bloggar igår men det gick inte alls. Tur att det är fixat nu och hoppas de saknade inläggen hittar tillbaka igen!
  Trevlig helg på dig!
  Kram

Kommentarer är stängda.