Drömkåk på Österlen

Tillfälle utanför Ystad! Ja, jag fortsätter botanisera runt bland hus på hemnet. Och hur lätt är det inte att förälska sig i olika typer av arkitektur och fina boende. Jag har lite förkärlek till skolor, brandstationer och andra industrilokaler. Detta är ett typiskt objekt jag fastnar för! Vilket kök/vardagsrum, ljuset flödar fritt genom vackra välbevarade fönster. Vitmålade brädgolv och fina detaljer. Huset har legat ute sen helgen och kommer säkert hitta en köpare inom bara några dagar.

HEM-bloggen (min andra inredningsblogg) kan du idag ta del av min nya serie; Inredare på visning. Klicka HÄR för att hänga med. Visning pågår för fullt…

Bilder: Hemnet /Mäklarhuset.

5 reaktioner på ”Drömkåk på Österlen”

 1. Inredningsgalen

  Slö kollade på hemnet o såg detta, gud min skapare – när kan jag flytta???
  kommer nog inte ha råd att ha värme i huset under vinter, men vad gör det, jag fryser i alla fall i en snygg miljö!!!

 2. Såg också det precis när det kom ut på hemmet och blev helt sjuk av "vilja ha"… Dock ville inte maken ha det lika gärna. Annars finns det ju ett till drömhus i st köpinge just nu. (kanske har det redan blivit sålt, kolla Uppvik&Döttrar). Vi letar fortf.i Lund, just nu är Bryggareg 7 en dröm. Tyvärr blev vi från-sprungna i budgivningen där… Har du sett det?! MVH Victoria S

 3. [room] by sofie

  Inredningsgalen; Blir varma ull-tofflor och filtar att använda på vintern, haha!!! Men vad gör väl det…

  Victoria; Japp, jag har sett det andra!!! Det är, om jag inte ser helt fel, fd CanCan-Annakarins superfina hus. Ska kolla Bryggareg… bra adress 🙂

  Daniella; Ja, där hade man kunna inreda några veckor 😉 !!!

Kommentarer är stängda.