Vad är RETRO?

Godmorgon!

Vilken fest jag hamnade på igår… Dagis firade 40år och givetvis var ”den-berömda-vagnen” på plats. Visst skrev jag om att det är väldigt vanligt att man hyr pölsevagnar när det ställs till med fest här i Danmark. Typ som nattmat eller som komplement till annan lagad mat, jag har inte riktigt förstått grejen!!! Igår var det dags för pannkaks-vagnen och ni som är mina vänner på FB, vet att vi käkade pannkakor i veckan, med just de som serverades igår- nutella, sylt, banan och jordgubbar. För de vuxna gick det att få både kyckling och kebab med tillhörande sallad. Tur för mig, mitt ”nutella-jordgubb-banan-pannkaks-konto” var liksom slut för denna vecka.

För er nya läsare så skriver jag en inredningskrönika i Ystads Allehandas bostadsbilaga HEM, numera varje lördag. Idag handlar den om Retro. Tidningen har fått nytt utseende (…även nya profilbild av mig. Redaktionen tyckte det var dags att klä av sig den tjocka ylle-ponchon!) Och att dömma av pdf:en tycker jag den nya layouten ser superfint ut! Krönikan läser du HÄR och min inredningsblogg HÄR.

1 reaktion på ”Vad är RETRO?”

Kommentarer är stängda.