Show who are you…

Det är sällan jag som inredare rekommenderar öppen förvaring. Det kräver liksom ordningssmannen/kvinnan själv. Det kan ju också ha att göra med att jag är lite stökig i mig själv?!? Hmm. Men när jag springer på bilder med som dessa, med vykortssamling i hallen, vardagsrum med blottande hyllsystem och köket där vackra tallrikar, koppar och glas som trängs på långa hyllor -blir jag så glad. Det ger personlighet till hemmet att få kika in och bli delaktig. Nu vill jag ha en STOR bokhylla med mina favoritböcker och prylar som verkligen betyder något och faktiskt visar vilka vi är som bor här. OCH så får jag jobba på att bli lite mer ordningssam, hihi!

Vad föredrar du, öppen eller stängd förvaring?

4 reaktioner på ”Show who are you…”

  1. Minna Visual Merchandising

    Jag föredrar nog en liten mix. Jag hade aldrig endast kunnat ha öppen förvaring, vilket ger ett ganska stökigt intryck enligt mig med för mycket att titta på. Men jag hade inte heller velat stänga all förvaring. Precis som du är inne på tycker jag att det är charmigt och personligt att ha en del öppen förvaring, jag vill ju att mitt hem ska säga något om vem jag faktiskt är och tycker om, inte bara vara ett snyggt boende.
    Kram Minna

  2. Jag gillar båda – öppen förvaring för det fina som man vill se och visa upp och stängd för ehm..det röriga!

  3. Inreda Mera Hemma

    Jag gillar båda, kontor mera öppen mycket böcker, kök stängd. Har svårt för öppen dvs bara hyllor. Snyggt men flottigt? Kul med fina bilder

Kommentarer är stängda.