Om du bara ska…

Godmorgon på er! Igår hade vi fantastiskt väder här. Hoppas detsamma? Jag cyklade med barnen på eftermiddagen och vi fikade ute när vi kom hem. Tänk vad lite värme kan göra. Tack för era fina kommentarer, jag bor numera på min cykel och när jag flyger fram känns det som att vi gått in i en nya årstid på riktigt. Idag vill jag passa på att tipsa om ett danskt magasin, om ni bara ska köpa ett förstås. Det finns en del bra och jag vet att en del av er läser den redan. Men för er som mest köper svenska magasin och vill ha något nytt, så är danska RUM helt outstanding. De senaste två tidningarn har varit topppen. Ett litet tidningstips så här på morgonkvisten. Bilderna är från senaste numret och fler hittar ni HÄR.

Ha en bra dag!

Kram Sofie

3 reaktioner på ”Om du bara ska…”

  1. AAAAAAHHHHHHH så galet fina bilder. Har bara sett denna på nätet dock, men man borde kanske ta och leta efter den i magasinformat?

    Ljuvligt snygga bilder 🙂

    kram Karin

  2. Weronica - En mammas dag

    Visst är det en fantastisk tidning. De har ett eget uttryck och även om man inte alltid sympatiserar med stilarna som visas upp, så gör de konceptet och bilderna så tilltalande. Ett måste i tidskriftshyllan!

Kommentarer är stängda.