Pastell från Stelton

Godmiddag!
Hoppas ni fått en bra start på måndagen. Själv har jag jobbat undan en hel del, käkat lunch och nu väntar en god kopp kaffe i solen. Vad passar väl bättre än en bild av dessa populära kaffekanna, design Erik Magnussen, i nya pastelliga färger från Stelton.
Turkos, rosa eller ljusblå, vilken färg hade du valt? Vi har en gammal svart som används nästan dagligen, och en ljusblå ny hade gärna fått flytta in. Visst är bilden bara sååå ljuvlig? Vårig och fin, via bloggen Roadtrip in Finland.

Nu ska jag bänka mig i solstolen och njuta av en lugn god kopp, tills lillan vaknar… 🙂
Önskar er en fortsatt bra måndag!
Kram Sofie

8 reaktioner på ”Pastell från Stelton”

 1. Vilken härlig bild!
  Vi har en mörk vinröd som min sambo fick av ett företag han har kontakt med via jobbet. Jag blev lyrisk när jag såg att det var en Steltonkanna och ingen chokladkartong eller liknande i paketet!
  Hade jag fått välja en på bilden hade det fått bli den rosa!

  Tack för en härlig och färgglad blogg!

 2. Den rosa skulle passa perfekt på vårt kollo.
  Minns första gången jag såg den, en massa år sedan. Då trodde jag aldrig att jag skulle äga någon. Men nu har jag en stor rostfri hemma och där passar den bra!

  Lena

 3. Vi har ljusblå stänkskydd i glas så pax för den ljusblå om man fick önska…så snygga!

 4. Jag är helt förälskad i dessa nya färgtoner hos Stelton! Bra jobbat av dem att ta klivet in i pastellvärlden 😀

  Kram Marie

 5. http://myownhome.blogg.se

  Jag som har en röd blev nu väldigt sugen på att byta ut den. Älskar pastell just nu.

 6. Njaeää, jag är inte så förtjust i pastell! Då föredrar jag lite mer knalliga färger.

  Måste säga att jag är smått beroende av din blogg… 😉 Vet inte hur ofta jag tittar in efter uppdateringar. Borde jobba nu, men maskar och går in här iställe'….

  Ditt hem är helt fantastiskt. Inte helt lätt att få till ett snyggt färgglatt hem, betydligt lättare att få ett svart/vitt-hem att hålla ihop! Men du har lyckats utmärkt! Jag tillhör också skaran som vill se fler bilder från ditt hem. Känner dock så väl igen mig i "barnstöket" du skrev om i ett tidigare inlägg!!

  Ha en toppendag!

  /Skånemalin

 7. Dessi - Home and desire

  Älskar alla färgerna ihop här, men jag är inte så pastellig…

Kommentarer är stängda.