Kids inspiration

Hej på er! Ledsen för sen uppdatering på bloggen här idag. Vet att många av er brukar kika in på förmiddagen och morgonkvisten. Förövrigt strular bloggen med både text och bild. Några fler blogspottare som har problem? Jaja, ofta får jag förfrågan om jag kan visa fina barnrum här på bloggen. Detta här är ett som verkligen faller mig i smaken. Snyggt inrett med enkla medel som är lätta att förändra i takt med att barnen blir äldre. Att inreda barnrum är väldigt kul, men kan ibland vara svårt då leksaker och prylar skiftar i regnbågens alla färger. Designade krokar, vimplar gör susen och se vad snyggt det blir med några enkla kort som limmats direkt på väggen. Ett kuddtema med ugglor är inte heller helt fel.

Här hemma har vi ätit pannkakor med jordgubbar, banan och nutella till kvällsmat. Blev väldigt festligt på en måndag måste jag säga.

Ha en fortsatt skön kväll!

Kram Sofie

Foto: Petra Bindell för Dwell

5 reaktioner på ”Kids inspiration”

  1. Ser riktigt härligt ut! Nutella på pannkakor, det har jag aldrig testat… Får köra en provsmak på det tror jag. 🙂

  2. Åse - Interiörguiden

    Det övre barnrummet gillade jag. Själv har jag inga problem med blogspot, hoppas du får ordning på det!

  3. Så fina bilder 🙂 Barnrum är alltid inspirerande, skulle nog kunna ändra hur ofta som helst där inne, i teorin i alla fall… Vilken smarrig middag!
    kram Karin

  4. Superfina barnrum! Är ute efter vimpel (enfärgade) som på bilden till min dotter. Vet någon vart man kan få tag på detta? Elin

Kommentarer är stängda.