Kan man bli besatt?

Gokväll på er! Lite snabbt innan kvällsrutinerna tar vid, tänkte jag visa er vad jag, den sista tiden helt snöat in på. Yes box, en svan av Arne Jacobsens. Vackraste svanen, vacker som en skulptur, vacker var jag än ser den. Tänk precis en sådan här slitet cognacfärgat skinn, precis en sådan -gaahhh, jag tror jag smälter. Bilden hittade jag hos Lotta. Jag kollar lite på nätauktioner men ofta rusar de iväg i pris. Kanske ska öppna ett sparkonto och döpa det till svanen. Vad tror ni? Vilken möbel står överst på din önskelista just nu? Ha en fin onsdags kväll!

Kram Sofie

4 reaktioner på ”Kan man bli besatt?”

  1. Inreda Mera Hemma

    Ja tror man kan bli det:-P Känner igen mig där:-D Jag drömmer om fåtöljen Superstructure, formgiven av Björn Dahlström, en drömm som nog inte blir sann, inte i detta liv i alla fall:P Ha en fin dag

  2. Svanen kommer tvåa på min möbelönskelista, högst upp kommer Ägget av Arne J i just det där slitna cognacslädret. Min kompis har faktiskt ett sparkonto just för Ägget 😉

  3. Proforma - Irene

    Klart man kan! Jag har flera drömmöbler, både gamla klassiker som Svanen till enn Montanahylla! Men det lär bli en dröm, t.o.m. om jag hade ett sparkonto för det skulle ta alldeles för lång tid innan det var fyllt… haha!
    Kram

Kommentarer är stängda.