Kaffe och morgonrock

Bild: Marieclairmasion.com

Godmorgon där ute!
Har ni klivit ur pyjamasen ännu? Nja, kanske inte riktigt. Själv myser jag runt i morgonrock, dricker kaffe och kollar mina mail. Känns lite som lugnet före stormen här hemma, innan alla i familjen har vaknat.

I köket ovan skulle jag gärna njuta av stundande frukost. En sval matplats och inte är det ofta man ser något så coolt som en installation av pappersark ovanför matbordet. Är själv lite sugen på en ny kökslampa här hemma. Finns sååå mycket fint just nu tycker jag och just taklampan i köket är avgörande för hela rummet. Alltså, en viktig detalj om ni frågar mig….

Jaja, det blev visst ett litet spontan inlägg här på bloggen. Var bara tvungen att visa denna bild och önska er en trevlig dag! Om en stund får ni nyhets-uppdateringar från ett av mina danska favvo-märken!!!

Ses snart igen!
Kram Sofie

6 reaktioner på ”Kaffe och morgonrock”

 1. Linda - Allt och/eller Inget

  Godmorgon!
  Färgen på stolarna är ju så härlig, de ger verkligen ett ljuvt intryck i kombination med övrigt. Och att så små gula detaljerna kan betyda så mycket för helheten 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram Linda

 2. Susanne [Snusans inredningsblogg]

  Ja i det där lugnet skulle jag vilja dricka mitt morgonkaffe. Härliga färger och coolt med det där pappret!

 3. Blogg by Maliin Stoor

  Godmorgon – en skön egenstund!
  Värd sååå mycket

  Må bäst!

  Maliin

Kommentarer är stängda.