Inspiration utifrån

Godmorgon fredag!

Jag uppskattar att sitta här med mitt kaffe och skriva detta inlägg. Mannen har lämnat för sista arbetsdagen denna veckan och Esther sitter på golvet omringad av leksaker. Jag passar på att lite snabbt titta in och önska er alla en trevlig fredag! Ja, för det är verkligen fredag igen, and the weekend is here!!!
I helgen får vi besök av barnens farmor och farfar. Sååå, ikväll middag och imorgon rymmer jag och mannen för lite egentid/vuxentid …läs middag och drinkar på stan! Klart att man uppskattar barnvakt en gång i halvåret… 🙂 !!!

Bilder: [room] by sofie

Igår köpte jag helgens blommor, som ni ser!!! Och jag måste säga att jag ledsnat lite på tullisar, sorry alla tulpan-fans! De har blivit lite uttjatade, håller ni med??? Kanske för att man kan köpa de på var enda liten kvartersbutik. Jag tror att rosor is da new shit! Kolla bara HÄR inte annat än att man blir inspirerad.
Glöm tio stycken i samma färg, mixa olika sorter och färger. Känns lite som min blomster-gen fått nytt liv sen vi flyttade till Danmark, haha!!! Ha nu en bra helg mina vänner OCH förresten, på söndag gästbloggar jag HÄR.

Kram Sofie

4 reaktioner på ”Inspiration utifrån”

 1. Rosor är snyggt det med – och jag förstår preciiis vad du menar med att det är trevligt att få barnvakt i alla fall en gång i halvåret… Våra föräldrar bor i samma land men 125 mil ifrån..! 😀

 2. Trevlig helg vännen!

  Vi ska åka till Vitemölla i helgen till några vänners stuga. Vi hoppas kunna ta en promenad på stranden.

  Kram Mims

 3. Då väntar jag med spänning tills på söndag och får se vad du tipsar om där!
  Cia i Lund

 4. Hej!
  Otroligt vackra bilder. Verkar som att känslan för en vacker blomsterbukett ligger i generna…fick en oerhört vacker bukett av din mamma idag som just nu pryder sin plats i vardagsrummet. Fantastiskt hur ett rum kan leva upp så mycket med en blomsterbukett. Det är en väldigt inspirerande blogg du har.
  Soliga hälsningar/ MJ

Kommentarer är stängda.