Hipp Hurra!

…på mammas födelsedag! Nu sitter vi inpackade i bilen på väg mot födelsedagsfirande. Tänkte att ni söta bloggisar ska få kika in i paketet först…

Jag håller tummarna att lilla mamsen har fullt upp med förberedelser, och bryr sig därför inte om att kika in här, för att se vad jag skriver om idag. Jag tar en chansning helt enkelt!!!

Bild: Ferm Living
Japp, i packet gömmer sig den här underbara filten från Ferm Living. Ett grafiskt square-mönster i en grå svart färgskala. Passar perfekt både i sovrummet och i soffan. Superskön bomullskvalité som är extra skönt på våren och sommaren, då ull kan kännas lite sticksigt! En perfekt filt att svepa in sig i en sval vårkväll i trädgården. Filten är just nu slut på Ferm Living, men vill du ändå beställa gör du det HÄR.

Själv har jag som regel att bara ge bort presenter som jag själv skulle bli glad för.
Hur med er? Skulle du bli glad för en Squares Blanket från Ferm Living?

Önskar er en fortsatt bra dag!
Kram Sofie

6 reaktioner på ”Hipp Hurra!”

  1. Jag skulle bli jätteglad – så nu är jag lite sur för att jag dels inte är din mamma och dels inte fyller år… Tusan också! 😀

  2. Jag skulle bli superglad! Min regel är att ge bort presenter som mottagaren vill ha.

Kommentarer är stängda.