Tapet till köket

Hej på er!!!
Jag har blivit lite av en nattsuddare de sista veckorna. Att planera för framtiden ger mig massor med energi och snart ska jag ju börja jobba igen. Både i mitt egna företag, där jag idag lite inredningsreportage och gör ett och annat stylinguppdrag till privatpersoner. Funderar nu på att hitta på något spännande här på dansk mark!!! Vi får se…

Från Danmark via Sverige hamnade vi nu i Finland. Ja, jag är en av de som tycker att Marimekkos tapetkollektion är ganska mycket, intensiv liksom, med sina stora mönster. Ja, ni förstår vad jag menar. Men denna bild fick mig att ändra uppfattning för en stund. Pienet Kivet 01 är riktigt snygg i sin dova grå färgställning. Snygg i ett industriellt kök, med ett rufft bord (se bild) och kanske några blandade loppisstolar.

Här på morgonkvisten har jag redan hunnit vara på Ikea och köpte fyra nya stolar till trädgården, gissa vilka 😉 ? Mer om dessa senare…
Kram Sofie

Ps. Då mallen på bloggen är ny ser vissa inlägg och bilder konstiga ut. Kommer efterhand att korrigera detta.

5 reaktioner på ”Tapet till köket”

 1. ja, den her var snygg. siden kontrastene ikke er for store, tåler vi litt "bold" mønster.

  många fina innlegg siden sist jeg var innom. Desenio var et flott tips.
  blir spennende å se hva du finner på etter hvert! 🙂

  hilsen
  Åpent hus

 2. StinaTooMuchInspiration

  Håller helt med dig om Marimekko, men sen gör de jättebra miljöbilder så man faller pladask ändå. Och montern på möbelmässan var jättehärlig 🙂
  Så fint du fått det här, bra att bilderna fått lite mer plats. Jag velar med bildstorlek hos mig, kom gärna med smakråd. Och kom in och TÄVLA om ett Malmömotiv till din vägg, kan väl passa en exilskåning som du 🙂
  KRAM/Stina.

 3. jeg så med en gang at dette var Marimekko, FØR jeg leste innlegget! Marimekko bruker jo kunstnere til å designe sine mønster, og det er virkelig en super ide!!!

 4. Proforma - Irene

  Nattsuddare är vi allihopa, allihopa, allihopa… 🙂 Ja, här är en till… alltid!

  Jag tilltalas av Marimekkos tyger och tryck men vill nog inte ha dom här hemma, lite för mycket för mig med alla färger och stora mönster! Men det på bilden var ju helt tvärtom… fint!
  Förresten… har du sett mitt inlägg om Marimekko idag? Sådana kan jag gott tänka mig!

  Kram

Kommentarer är stängda.