Jag vill ha vår …NU!

Bild: Outblush.com
Hej goa läsare!
Tycker ni inte det är dags att säga hejdå minusgrader och välkomna plusgraderna istället? Har förstått att Stockholm har si sådär -20 någonting idag, bbbrrrrrrrrr!!! Denna bild, med fina cykelkorgen från DesignHouse Stockholm, får mig att längta efter sköna pick-nick stunder, härliga cykelturer med familjen. Tänk att bara att få sitta i gräset njuta av den gröna sköna naturen. Vad längtar du mest efter just nu?

Ha en bra dag!
Kram Sofie

5 reaktioner på ”Jag vill ha vår …NU!”

  1. Sol, värme, gräs, blommor, doften av fuktig jord – you name it! Är SÅ leds på snö och vinter, kan inte minnas att jag varit så här desperat efter vår på flera år… :-/

  2. Jag längtar efter att kunna använda min kornblåa trenchcoat som jag klickat hem från asos:-) Snö i Malmö nu så det känns inte riktigt aktuellt än men snart så…

    kram Jossan

  3. Åse - Interiörguiden

    Jag längtar verklien efter våren jag med, jag vill börja cykla till jobbet men det är väl tyvärr fortfarande några månader dit : (

Kommentarer är stängda.