En ny bra vecka

Bild: via SolidFrog

Godmorgon!
Jag har haft en superhelg, hoppas detsamma. Ni vet när allt bara klaffar. Barnen är glada, sover hela vägen i bilen, sitter någorlunda stilla på restaurang -för att nämna något. Vår lilla mini-weekend med familjen (endast tio mil bort) gjorde susen på oss alla.

Snart kör jag igång; Dansk Designskola här på bloggen.
Jag har i helgen samlat på mig bra material, lyssnat på föredrag och suttit inne i självaste Arne Jacobsens egna sommarhus, fattar ni!!??! Där han andats, umgåtts, tillbringat semestrar och ljumna sommarkvällar. Behöver jag skriva att jag var lyrisk… 😉 !!!

För övrigt kämpar jag på med mitt viktmål och tävlingen jag deltager i på gymet. HÄR skrev jag om min resa att bli, som danskarna säger; Sommar-klar 2011. Hoppas dock efter tre veckors träningsuppehåll, att komma iväg till gymmet ikväll. Ovan ser ni en av mina nya motivationsbilder, visst är den bara läcker? Benen, ljuset, klänningen och cykeln. Fler livstils och interiörbilder hittar ni på denna sida. Här är några…

Nu tycker jag vi kickar vi igång en bra vecka mina vänner.

Kika in vid lunchtid igen. Då visar jag bilder från våra vänners snygga hem i Helsingborg! OCH mina vänner, det är till salu! Missa inte det.

Kram Sofie

4 reaktioner på ”En ny bra vecka”

  1. Väntar med spänning på din danska designskola! Mycket intressant! Härlig cykel, den skulle gärna få flytta hem till mig!
    Ha en fin måndag!

  2. Den översta bilden fick mig att tänka på en vän till mig, så nu måste jag nog höra av mig till henne 🙂 Tack för en liten reminder 😉 Kram

Kommentarer är stängda.