Designhotell is da shit

Hej på er!

Stockholm var bra som vanligt och jag är såååå glad att jag kom iväg. Tack söta faster Anna. Nu är jag ju inte ute och roar mig kvälls och nattetid så ofta, men jag har nog fattat att det är på fina hotell man ska hålla till på nuförtiden. Designhotellen i Stockholm poppar upp ett efter ett. Såklart var jag tvungen att ta mig till omtalade Hotell Nobis.
Idag kör jag mot Aarhus och fler bilder från Stockholm får ni i veckan. Sålänge kan du se alla pristagarna i ELLE interiör Design Award HÄR. Årets lampa är bara sååå fin! Och designlampor finns det gott om på Nobis…

Lite pics från OCH oväntat en dagens outfit. Stora spelglar lutade mot väggen var inbjudande, men oj vad konstigt det kändes att plåta sig själv. Kanske en vanesak…! Jacka Benetton, väska Bianco Footwear och en ny favorit; randig skarf med små Kaj Bojesenapor på fick jag i en goodiebag från Rosendahl group på Formland.


Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Designhotell is da shit”

  1. Ha ha, ja det här är verkligen 'da shit'. Så kul vi hade, har du sett bilderna på Elle Interiörs hemsida. Vi är med och vi är… väldigt glada!!

    Kram/Susann

  2. Proforma - Irene

    Älskar bollhimlen, så fräck! Skrivbordslampan på bilden, vet du vilken det är? Blev så himla förtjust i den!
    Kram

Kommentarer är stängda.