Ännu ett häftigt kök

Godmorgon goa läsare!

Jag är nu hemma igen efter dagar i Stockholm och Lund. OJ, vilka roliga dagar jag haft tillsammans med mina härliga bloggvänninor. Massor med roliga evenemang, (…se upp för hemska mingelbilder!!!) samt en möbelmässa över förväntan. Härlig inspiration som jag kommer dela med mig lite sporadiskt av här på bloggen och idag kan ni se mässans coola Design Bar och Light-bar HÄR.

Tyvärr drog jag på mig en hörselgångs-inflammation (har aldrig hört talats om det innan) så nu sitter jag här, halvdöv och öm i örat och skriver, hoppas på snabb bättring.

Hittade igår en ny blogg, Pure Decor. Var bara tvungen att visa dessa bilder på ett minst sagt annorlunda kök, igen. Älskar när man tänker till och gör detta svårmöblerade, smala kök som dessutom är placerat i en passage, till kanske en av huset höjdpunkter. Visst är det bara helläckert?

Önskar er en fin dag! Tänk att det redan är fredag igen.
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Ännu ett häftigt kök”

  1. Hade dessutom pillat hål på trumhinnan, så där satt jag med ett dövt öra o hörde fan o ingenting, ont gjorde det oxå!
    Inget kul alls!
    Nu är jag skit nojig med det örat, vågar inte ens pilla in en topps där längre!
    så lycka till med ditt öra din stackare!

    kram

Kommentarer är stängda.