Stilsäkert

Godmorgon goa läsare!

Igår nämnde jag för min att jag behöver en hjälpande hand eller snarare en ”ordningspolis” här hemma på dagarna. Någon som hjälper mig upp för backen, av mappar och bilder, inbjudningar till olika event och pressgrejer på datorskrivbordet. Någon som tog tag i att gå igenom och sortera mina tre mailboxar och som eventuellt samtidigt skulle kunna hålla någon slags kurs i; Hur jag bara kan bli liiite mer strukturerad …minns ni tjejen som hjälpte Carrie, i Sex and the city?!

Bilder: Alvhem

Nåväl, jag ska inte trötta ut er med mina stressfaktorer, ni har säkert egna. Eller så har ni bra tips till mig? OBS!!! Att-göra-listor fungerar dåligt av någon anledning ;)!

Bilderna från detta minimalistiska korridorskök ger mig ”bye the way” ett inre lugn och känsla av ordning. Mixen av den gamla stilen med brädgolv, stuckatur och charmiga foder runt dörrarna gör mixat med den moderna köksutrustningen gör rummet näst intill perfekt. Enkelheten i lamporna och hyllplanen med sina rundade sidor ger twist och personlighet till köket. Det blir helt enkelt bäst när vi mixar gammalt och nytt…

Önskar er en bra start på dagen!
Kram Sofie

8 reaktioner på ”Stilsäkert”

 1. Hade med glädje hjälp dig. Sånt kan jag verkligen gå i gång på 😉
  Grattis till ditt uppdrag för YA.

 2. Jag älskar oxå att sortera o strukturera. Mitt tips är läs inte mail för skojs skull utan när du läser så sortera upp de direkt i mappar och inte minst med deleteknappen. Samma med inbjudningar o post. Jag försöker göra så och det blir mycket effektivare än att man slötittar ett par gånger innan man tar tag i det hela. Lycka till. Kram!

 3. Styling a`la Anna

  Haha..jag i ett nötskal…tänkte just på samma sak..hur ska jag bli mer organiserad? Tycker att en assistent låter som en strålande ide, men de växer ju inte på trän dom heller… Struktur kurs, finns det? 🙂 Jag skulle gå bums!! 🙂 Lycka till med din strukturering.

 4. Jag försöker med en veckoöversikt hemma som jag provat några dagar (länk finns på min blogg) och det känns faktiskt som att jag fått bättre koll – än så länge..! 😀

 5. Linda - Allt och/eller Inget

  Oj så snyggt, helt i min smak. Vet du var hyllplanen kommer ifrån? Snyggt med böjda avslut. Hoppas du hittar något bra sätt för att skapa struktur hos dig, det viktiga är nog att du själv väljer ditt sätt. Det som passar någon passar inte en annan. Jag har en frostad glasskiva (från Ikea) på väggen där jag skriver upp sådant som jag inte får glömma bort. Enkelt att sudda punkten är utförd. Lycka till! Kram Linda

 6. Japp! Jag håller med!

  Här försöker jag lära mig att lägga upp ett blidspel för en kund, och som det krånglar, vill helst tro att det är datorn men det är nog jag som inte kan..

  Ha en fin dag du med!
  Kraam Annaleena

 7. Hittade också detta fina hem på Alvhem. Riktigt läckert! Jag vill ha upp lite hyllplan i vårt kök, och funderade på likadana, har för mig att dom är från Mio. Får se vad det kan bli!

  Jag älskar att strukturera och fixa och dona. Listor är svårt, men skriva kalender dag för dag fungerar super för mig. Sen är väl det viktigaste att man inte känner måsten och krav, utan att man tycker det är roligt. Lycka till!

Kommentarer är stängda.