Jag ger inredningtips i Amelia

Just nu finns senaste Amelia nr 2 i en butik nära dig.

Ett specialnummer där allt i tidningen kostar under 500:-. Du får också inredningstips. Sveriges fyra bästa inredningsbloggares (…enligt Amelia!!!) ger sina bästa budgettips och ni får också ta del av våra egna bästa fynd! Förutom mig själv är det; Trendenser-Frida, Elle-Maria, och Benita med Chezlarsson som fått en halv sida vars. Nedan får du en liten provsmakning från tidningen.

Bilder: [room] by sofie

Även om jag ser lite sur ut på bilderna, hihi, så är det inget dåligt sällskap jag fått! Jag är jag otroligt glad att jag blev uttagen tillsammans med dessa tre andra duktiga inredningsbloggare.

Kram Sofie

13 reaktioner på ”Jag ger inredningtips i Amelia”

 1. Du var en av anledningarna till att jag köpte amelia, den här gången. Bra tips och rolig läsning.

  //Elvira

 2. Åh är den ute nu. Måste köpa:-)
  Fick själv förfrågan att vara med men då vi var mitt uppe i flytten då så avböjde jag.

 3. Proforma - Irene

  Vad kul att du fick vara med! Då ska jag köpa tidningen, bra tips tar man alltid emot!
  Kram

 4. Jätteskoj!! Grattis! Du ser inte alls sur ut. Sofistikerad och konstnärlig skulle min beskrivning vara :o)

Kommentarer är stängda.