Fredagstema; Buddha

Godmorgon på er bloggisar!

Trött i benen och skallen fullproppad av trender, tendenser och färger.
Ja, det är morgonens statusrapport efter en lång gårdag på Stockholmsmässan. Samtidigt otroligt glad och superinspirerad över att få träffa så mycket engagerade människor, som alla brinner för samma sak; inredning!!!! OCH för att inte tala om mina härliga bloggvänner, wwwii, det är bara sååå roligt att ses även om det inte blir så ofta! Tack alla.

Igår natt anlände jag på dansk mark igen och nu är jag hemma. Det tar ett par dagar att smälta en mässa i denna klass. Glourious var rätta ordet! Några av mina pix från mässan lär det bli senare idag eller imorgon!

Bilden visar vårt gästrum, med en liiiiten Buddha på planteringsbordet. Tavlan Solmyra från Ikea och överkast Anna O. Jag gillar kontrasten av det mjuka överkastet och den provokativa bilden. Fler Buddor kommer ni se på lite olika bloggar idag och temat var ett initiativ av Linda.

Kram på er!
Sofie

6 reaktioner på ”Fredagstema; Buddha”

 1. Vad roligt med Formex!

  Wow, är det ert gästrum. Så himla fint. Vårt är inte alls så färglatt och härligt! Dags för lite redecorating 😉

  Kram marie

 2. Skulle inte ha något emot att få vara er gäst, med det där härliga gästrummet 🙂

  //Elvira

 3. Superfint! Håller med, stilmixen av överkastet och tavlan är suveränt!! Love it!

  Var kommer sängbordet från? Fint i all sin enkelhet!

  Om ert gästrum är så är fint kan jag inte låta bli att bli nyfiken på hur ert eget sovrum ser ut?! Med lite tur kanske man får se en bild eller två. Om det inte är er privata sfär vill säga! =)

  Ha en supermysig fredag!

  Mvh

  Malin M

 4. Marias Hörna - Njut av livet

  Söt liten buddha. Var ju tvungen att kika in och titta. Min buddha är inte så stor…den heller. Ha en bra dag från Marias Hörna

Kommentarer är stängda.