Patricia Urquiolas-igen

Vissa dagar är det en pers innan ”samtliga” barn …och vuxna är påklädda, fått en någorlunda välbalanserad frukost, (…alltså inte enbart kaffe som min egen ibland brukar bestå av!!!) och för att inte prata om alla vinterkläder de små skatterna ska ha på sig. Ibland känner jag mig mindre snäll när jag sätter på Ebba de där klumpiga stövlarna, och vantar upp till armbågarna…

Ja ja nog om det… Idag ska jag och lilla Esther varjefall till stan och fika med min vännina, shoppa lite klappar 🙂 och ha det mysigt ett par timmar.

Bild: DavidDesign via Facebook
I våras kunde vi se dessa fina mattor på var varannan blogg och i samtliga inredningsmagasin. Inte så konstigt, vilken succé det blev för Patricia Urqiolas! Nu har David Design i Malmö fått in puffar med samma mönster. Åhhh, är de inte bara superläckra??? Själv tycker jag puffarna snäppet vassare än mattorna. Snälla tomten, jag har verkligen varit supersnäll *skratt*…!

PS; Du glömmer väl inte bort att tävla om en finfin Canvas-tavla?

Ha en bra dag!
Kram Sofie

2 reaktioner på ”Patricia Urquiolas-igen”

  1. Inreda Mera Hemma

    Oj vad fina, skulle passa perfekt i mitt vardagsrum den med gul svart inslag…. Vågar nog inte gissa vad dom kostar:P

Kommentarer är stängda.