Lugn lördag

Bild: Alvhem mäkleri.se
Godmorgon friends! Ja, idag har jag sovit länge, wwwiiii!!! Fatta det var ljus när jag vaknade för en liten stund sedan. Jag vet inte hur vädret är hos er men här på Jylland är snön på väg bort. Det blev liksom lite som en chock att se gräs utanför huset när jag kom upp! Ikväll blir det glöggfest hos vänner i stan 🙂 och dagen kommer annars inte bjuda på annant än lugn och mys här hemma. Bilden beskriver bra hur jag gärna, lite senare kryper upp med ett härligt magasin och en go filt. Klassisk hållbar design av Arne Jacobsen i AJ lampan, den måste jag bara ha (…en vacker dag!) Den är ju lika fin var man än ser den…
Håller du med?

Ha en bra lördag!
Kram Sofie

7 reaktioner på ”Lugn lördag”

 1. Jag "måste" ha den både i golv, vägg och bord – har drömt om den sedan mitten på 90-talet och borde ju faktiskt ha kunnat spara ihop till dem, men icke ! Får vänta på den där Triss-vinsten som ska dyka upp.
  Hoppas att ni får ett trevligt adventsmys idag trots gröna gräset, själv blir det termobyxa på för det är minus 7 grader i JKPG.
  kram Malin

 2. Här i Linköping slaskade det en del häromdagen, då blev jag orolig (vill ju ha snö över jul ju) – men nu toksnöar det igen! 🙂

 3. Styling a`la Anna

  Ja jag gillar den! men det kan ibland störa mig att jag gillar en del designklassiker…kan ibland tycka att jag borde gilla något annat en det som varit "med"…;-) Att jag borde vara mer innovativ än så….Men tänk att skapa en design som håller år ut och år in, och älskas av generationer…lite mäktigt det med! 🙂 Slutsvamlat från mig nu…;-)

 4. Hej Sofie!
  Ahhh den är läcker! Hela rummet är supermysigt! Ska faktiskt börja ta tag i våra bokhyllor här hemma idag. Hmm stälde till det i dom förra året och nu har alla rört om så nu hittar vi inget längre. Tro det eller ej, men jag vände alla böcker bakofram förra året! Korkat=Ja typiskt mig=ja!!
  ha en härlig helg med gräset! jag föredrar gräs…
  kram Susanne

 5. Jaaaaaaaaa håller med dig. Den är lovely. Mor och far har den och jag skulle inte tacka nej om tomten kommer med den i år. I wish 😉

  Låter som ni funnit myspys i danmark med vänner, glögg och frid.

  kramar i massor.
  Jannice

 6. Skönt med sovmorgon. Det fick jag idag och det behövdes:-)
  Låter som att du haft en härlig helg.
  Kram

Kommentarer är stängda.