Inspired of Nature

Bilder: LivingEtc

Dagens två inlägg präglas av trä. Ett vackert och naturlig material som i sin råa form som är hetare än någonsin. I våras när trenden fick sitt genombrott, var det många som inte var heeelt förtjusta i den -men nu tror jag många vant sig, lite grann varjefall!

Några inspirerande bilder som kanske kan inspirera de som fortfarande tvekar. Jag tycker den naturliga trenden är helfin, extra härlig i juletider ellerhur?

Bild: Vt Vonen/ Living Etc

3 reaktioner på ”Inspired of Nature”

  1. Så länge det inte är furu så gillar jag verkligen trä. 🙂

    Tavlan på bilden högst upp var jättefin, den skulle jag vilja ha! 🙂

  2. Styling a`la Anna

    Gillade bordet på översta bilden väldigt mycket.
    Trende har faktiskt fått mig att stå ut med mitt kök lite bättre..:-D Helt i furu…

Kommentarer är stängda.