En vecka i värmen…

Det hade gärna fått vara mina bikinisar, efter en lååång dags sol & bad. Ja, som ni hör så står en veckas semester (…eller två) överst på min önskelistan. Året 2010 har varit ett fantastiskt år men också hektiskt och med stora förändringar för hela familjen. För min egna del innebar det mycket jobb i början av året samt graviditet på samma gång. Den 1:a maj kom lilla Esther, mannen fick ett bra jobb-erbjudande och flytten var ett faktum 🙂 !!! Nu har vi varit på plats i sju månader, bott in oss, hittat vardagen och vi trivs toppen. För alla nya läsare så är platsen Aarhus.

Men avkoppling i värmen, nya smakuppleveser, och att upptäcka nya platser med familjen är kanske det bästa jag vet. Inspirerande bilder av duktiga fotografen Pia Ulin.

3 reaktioner på ”En vecka i värmen…”

  1. Ja en vecka eller två eller tre eller….i värmen hade suttit fint. Det var längesen vi hade så här mycket snö i Malmö. Jag och Eric pratar om en ny Thailands resa men får se hur det blir. Ha en fin helg vännen!

    KRAM Jossan

  2. Åååå, jag vill också åka!! Skulle va sååå skönt att släppa alla måsten hemma och slappa i solen! Hoppas få till en resa nästa år…

Kommentarer är stängda.