Duka med Iittala

Iittala har en lång tradition bakom sig och vi är många som känner igen oss i deras produkter. Prisklassen är överkommlig och formspråket enkelt. Bilden visar kivi-ljusstakar som vuxit upp som svampar i folksverige. Alla fullkommligt älskar de, eller??? Essence vinglas lika så och i år tror jag det är Kastehelmi-tallrikarna som kommer packas in under granen. Hoppas det 🙂 !!!

Har du någon Iittala-favorit?

3 reaktioner på ”Duka med Iittala”

  1. Älskar Kivi! Här i Norge är de svåra att få tag i, speciellt färgen watergreen som jag är på jakt efter. Men på måndag skall en vännina till Oslo och Illum bolighus, räknar med att den finns där. Hoppas!

  2. Proforma - Irene

    Jag har förälskat mig i glasen men med flera serier redan så får jag helt enkelt sudda bort dom ur minnet! 🙁
    Kram

Kommentarer är stängda.