Arild nästa!

Bilder: Residence

Det var under en turbulent flygning från Asien som fick Marie (inredare till yrket) att omvärdera sitt liv. Ena dagen befann hon sig på andra sidan jordklotet för inköp av udda produkter till företaget, för att i nästa stund stressa i vardag hemma, med dagislämningar och en ständigt ringande jobbtelefon. Mannen jobbade i restaurangbranschen med sena nätter etc. ”Det blev bara för mycket”. Paret beslöt sig för att lämna Helsingborg och fann efter en tid vad de sökte. Norr om stan, i Arild köpte de en ruff 70-talsvilla i mexitegel, som mäklaren försökt sälja i nio månader. Och här är den; 70-talsvillan!!! Ursäkta mig, men jag ser inte 70-tal någonstans! Wow, jag måste erkänna att jag är djupt imponerad över denna totala förvanlding… Nedan ser ni mitt urval av fantastiska vackra bilder av parets hus. Hela artikel läser du HÄR. En historia om att lämna stress och stan för närheten till naturen och familjelivet.

Bilder: Residence

6 reaktioner på ”Arild nästa!”

  1. Det var bland det absolut snyggaste och mest personliga jag nånsin sett! Outstanding.

    Hälsningar från Connecticut

  2. StinaTooMuchInspiration

    Ja visst var det ett underbart hem! Den där turkosa köpmansdisken har jag drömt om på nätterna…

  3. emma ::emmas designblogg::

    Du ser inget 70-tal för att det inte är någon 70-talsvilla utan en kyrka/kapell från 50-talet. 😀 Jag tyckte också det lät jättekonstigt så jag googlade lite…

Kommentarer är stängda.