Retro-loft

Bild: Living Etc
En rak soffa i brunt skinn, danskinspirerad, i retrostil. Nakna stora fönster där ljuset aldrig verkar ta slut. Ja, såhär skulle skulle jag absolut kunna tänka mig mig att bo… Vi ser stolar från Wegner, klocka Eames, barnstolar Arne Jacobsen, lampa Normann och soffan kan vara en Mogensen-soffa. Ofta får jag känslan att när det blir för många designikoner i samma rum, att det kan bli aningen stelt.

Bilder: Living Etc/redigering [room] by sofie
Men inte här inte!!! Jag tycker de hittat en fin humorristisk balans i rummet. Den randiga mattan gör rummet lekfullt tillsammans med dinosaurien på barnbordet. Ett trivsamt rum med öppen planlösning kök/vardagsrum.

Idag ska jag ta en tur till stan. Jag älskar city-pulsen, äta restaurang lunch och shopping såklart!!! (…vem gör inte det!) Det blir lunch med min Sverige-vännina och kanske tar jag kameran med och bjuder på lite inspirations bilder från just Århus City! Men innan jag är tillbaka får ni mina egna inspirationsbilder… från en betydligt större och hippare amerikansk stad!!!

Ha en bra dag därute!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Retro-loft”

  1. StinaTooMuchInspiration

    Åh det är ju mitt rum! Välkommen hem till mig 🙂 Humor är en alldeles för underskattad inredningsdetalj tycker jag! Kram 🙂

Kommentarer är stängda.