Köks-vy


Bild: Bo-laget.se
Om några minuter ska jag sätta mig i bilen med mina två skatter…
Vi ska bege oss hem från Sverigeland till Danmark. En si sådär 40 mil från var jag befinner mig just nu! Jag kände för att (…trots stim & stoj, stress, packning, komma iväg etc!!) titta in här och säga HEJ till er! Minstingen har feber sen vaccinationen i måndags, men jag hoppas det ska gå bra ändå. Det blir väl några fler stopp än vanligt kanske?!
Ni får hålla tillgodo med en härlig inspirationsbild så länge. Själv drogs mitt öga till lamp-arrangemanget och tavlan vid matplatsen.

Hoppas att ni har det bra därute!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Köks-vy”

  1. Ja, jeg så også først lampene. De var lekre! Tavlor kan jeg male selv. jeg har et stort Marimekko-maleri på kjøkkenet mitt.
    Vi skal snart pusse opp og flytte inn i ny leilighet, og da finner jeg nok mange fine tips hos deg……(elsker din blogg)
    Drive safe!

Kommentarer är stängda.