Jul-inlägg. Va, jag…?

Bild: Boligliv.dk

Vi går nu med raska steg mot 1:a advent och tittar man runt verkar julpynts-trenden vara hyfsat neutral i år. Nu är jag kanske, inte egentligen rätt person att uttrycka mig om just julpynt. Jag jublar inte högt när jag hör ordet…om ni förstår vad jag menar? Jag funderar dock i år på att göra en vägg eller kanske ett hörn i huset där vi kan pynta rejält. Det verkar oavsett vara mycket levande och grönt i år. Stora kransar och kvistar, amarylisar i snitt för att nämna några.
Med andra ord; Julpynt helt i min smak…

Denna urhäftiga stolsdekoration föll mig helt i smaken…
Det ända du behöver är en ljusslinga som du hänger lite ”nonshigt” på en gammal vintagestol. Kan man säga att jag gjort årets första jul-inlägg nu.. 🙂 !? Ja, det kan man nog. Och alla ni som vill ha lite otraditionell jul-inspiration får gärna återvända hit…

Imorgon bjuder jag er på häftigaste jul-strumpan. Missa inte det…
Kram Sofie

6 reaktioner på ”Jul-inlägg. Va, jag…?”

 1. Proforma - Irene

  Jag är inte heller inne på för mycket julpynt men en gran vill jag ha! Och vita amaryllis förstås!
  Lite otraditionell jul-inspiration ser jag fram emot!
  Kram

 2. Linda - Allt och/eller Inget

  Roligt inlägg du skrev idag! Jag gillar heller inte julpynt så mycket för jag tycker det liksom förtar den övriga inredningen. Kanske beror på att jag inte är så mycket för "små-pynt" överlag. Vilken fin ide du kom med, stolen är ju fantastisk!! Tack! jag kommer självklart titta in imorgon igen 🙂
  Kram LInda

 3. Har man barn så får man ju så mycket extra julpynt på köpet liksom, alla deras kreationer som ska hitta sin plats i hemmet. Det kan vara alldeles otroligt mysigt, men det kan också få det att klia i fingrarna på en…

  Stolen var jätteläcker, men skulle nog inte passa in hos oss dessvärre.

  Hälsningar Elvira

Kommentarer är stängda.