I love kuddar

Bild: I love kuddar.se

Pengarna på kuddkontot är ofta övertrasserat… och inte lär det bli bättre nu! Idag fick jag mail från Sofia, en trogen läsare här på bloggen. Sofia har just startat shoppen; I love kuddar. Ett tydligt och bra namn som beskriver verksamheten och Sofias passion till kuddar. Du hittar tyger i blandade material och stilar, från bla Paul Smith och Kvadrat. Sofia syr alla kuddfodral själv och därför kan du enkelt måttbeställa. Dessutom alltid fri frakt…
Puuh, nej nu är det verkligen dags att knyta sig…
Ikväll har vi varit i stan. Skulle spana in julmarknaden som öppnade idag. Vi passade också på att träffa våra svenska vänner på en mysig bodega. Sååå, allt för idag min vänner!

Kram och godnatt!

2 reaktioner på ”I love kuddar”

  1. Proforma - Irene

    Kuddar kan verkligen förändra ett rum! Jag kan nog egentligen tycka att mitt konto också är övertrasserat även om jag syr de flesta av mina själv! Men vadå… jag har inga andra laster! 🙂
    Kram och godnatt!

  2. House of Jammi - blogg och webshop

    Ja, det är svårt att inte gilla kuddar – vilken underbar uppfinning.

Kommentarer är stängda.