Hur gick det?

Förra måndagen uppmanade jag till ordning och reda på skrivbordet…
Själv är jag lite slarvig, det kan jag gott erkänna. Men jag har alltid stenkoll på var jag har varenda pinal …brukar gömma mig bakom; att det har med mitt kreativa arbete som inredare att göra *skratt*!!!

Bild: Sköna Hem

Jag gillar det krativa kaoset, färgade papper, böcker, lådhurtser, klädda tygtavlor med inspirationsbilder och fotografier.
Du vet väl att om du har foto på dig själv, när du gör något du gillar eller är stolt över är superinspirerande, det stärker ditt självförtroende mycket. Kan exempelvis var när du vågade hoppa bungy jump, fick upp en stor torsk på fisketuren eller en bild från favorit-semestern med dig och din älskling.

Ha en bra start på måndagen!
Kram Sofie

5 reaktioner på ”Hur gick det?”

  1. Underbar bild! 🙂 På mitt skrivbord är det rörigt utan stenkoll på pinalerna…Ska genast leta upp ett foto på mig själv och se om det kan förbättra saken. 😉

  2. Just nu är det ingen bra fördelning i vårt arbetsrum.. skrivbordet är för litet för två och min man har övertaget där just nu.. men det ska det bli ändring på 😉 . Det ska bli en lång skrivbordskiva med två avskilda arbetsplatser och mycket bra förvaring till allt, det är min plan.. wish me luck 🙂

  3. Fina & inspirerande bilder:) ingen ordning på skrivbordet just du vi göra om kontoret. Längtar tills vi är klara:)))

  4. Jag är något så ovanligt som en pedantisk avtappade! 🙂 Mitt kreativa rum är alltid i ordning, tro det eller ej. 🙂

    Kram

Kommentarer är stängda.