Helt upp och ner


Bild: Hemmakanalen.se

Ett tråkigt allrum förvandlades till ett riktigt sällskapsrum för hela familjen. Jag är just nu i Sverige, och mina jobbmöte för ett kommande projekt klarades av under dagen. Efter en god middag hos mamma stupade jag, för en stund ner i soffan och passade på att kolla in TV4 och Äntligen hemma. Massor med snygga prylar i en färgsymbios a´la 70-tals orange. Soffan Rörberg i sann retro-anda. Furupanelen bevarades och mixades upp med en skön Eames-gungstol från 50-talet. Roligast tyckte jag nog det blev med ”spegeln-i-taket”. Låter ju inte alls tacky *skratt*!!! Men vilken genuin idé… mer ljus till folket och mer härlig orange färg i spegelvyn.

4 reaktioner på ”Helt upp och ner”

  1. Jag såg det oxå och är inte så imponerad men så är jag ju svårt allergisk mot omålad furupanel;)
    /Suzanne

  2. Kul att dom lämnade väggen som den var (kommer vi få se mer av framöver enligt Stefans trendspaning). Spegel i taket var kanske lite oväntat men här funkade det ju riktigt bra.

  3. idén med lampan var så himla bra! Bara att köpa en gammal lampa och trycka ihop lite och klä med tyg! Toppen!

Kommentarer är stängda.