HAY himself

Bild: [room] by sofie
Igår hade jag förmånen att delta i en tre timmar lång designafton på Illiums Bolighus. Åhh, tänk om alla torsdagkvällar hade varit som denna. Spännande föreläsningar av personer från Trappholt, trendseminarium av Mads Arlien Söborg och andra intressanta människor. Människor som, precis som jag älskar möbler, formgivning och design.

Bilder: [room] by sofie

Kvällen handlade om dåtiden (Arne Jacobsen och dansk designhistoria), nutiden (Rolf HAY) och framtiden (trendforskaren Mads Arlien Söborg). En hyllad nutida designer som var på plats var just Rolf Hay himself. Fantastiskt att möta honom i egen hög person, grundaren och ägare av företaget HAY. En underbar människa, humoristisk och vilken självdistans… Han visade filmer, berättade om tillverkning av Nobody (…stolen helt i teknisk formfilt) och pallen plopp. Han bjöd verkligen på sig själv och publiken var lyrisk! Och visst blev jag extra inspirerad att köpa med mig ett DLM hem… Och tada, nu står det här wwwiiii!!! Kvällar som denna lever jag på ett tag!
Tack Illiums för en mycket inspirerande kväll!

6 reaktioner på ”HAY himself”

 1. Låter riktigt intressant! Kul att du fick vara med om det:-) Jag älskar HAY, vi va inne på att köpa ett Loop Stand table men det va fel mått. Hoppas att allt annars är bra med dig.

  Ha en skön helg! KRAM Josse

 2. Åh så kul det låter! Älskar så väl Illums Bolighus som HAY. Ser fram emot att se den lilla godingen på plats i ert hem.

  Trevlig helg!
  Kram Malin

 3. Du er en heldiggris!!! Jeg liker HAY, det er så mye humor derfra. Og så er jeg stooor fan av Arne jacobsen!
  God helg til deg.

 4. DAHLARNA - Viktoria

  WOW vilken kväll du har fått vara med om!! ÅHHH ett DLM bord står högt på min önskelista också! lyckliga du!!! Hoppas att du får en riktigt skön söndag! KRAMAR!

 5. Proforma - Irene

  Men du…!!! Inte lite avis är jag! Det bordet står nog först på min önskelista för tillfället. Lyckliga du! 🙂
  Kram

  Ps. Får vi se någon bild?

Kommentarer är stängda.