Gallery

Bild: Marbodal.se

Idag ser många kök ungefär likadana ut…
Det är vita luckor, kompakt-laminat bänkskivor, en snygg blandare och fräscha vitvaror till det… Och jag förstår! Ett kök är en stor investering så det gäller att vara 100 säker på sin val. Som ni vet har jag lite förkärlek till grönt i köket, det har ni ju sett HÄR i 20-talsvillan. Och äpplet faller inte långt…! Inte så konstigt att jag faller för dessa bilderna…

Ett snyggt, stramt och modernt kök med tvist. Underbart golvklinker i marrokansk stil gör detta kök väldigt personligt. Gallary är ett bra alternativ till helt vita luckor tycker jag. Jag har för exempel aldrig ångrat våra gröna luckor… Och för alla oss inredningstokiga; sätt igång kreativiteten. Det är bara att bygga små personliga stilebens i våra alldeles egna gallerier. Skulle du kunna tänka dig ett Gallery-kök?

Ha en bra start på dagen!!!
Kram Sofie

5 reaktioner på ”Gallery”

 1. Styling a`la Anna

  Tyvärr tyckte inte jag att köket var lika snyggt IRL som på bild…;-) Men på bild gillar jag det skarpt! 🙂

 2. Håller på att planera för köksrenovering och sneglar på Gallery. Har än så länge bara sett det på (många) bilder. Hoppas att jag tycker det är lika snyggt i verkligheten. Jag vill dock inte har grönt i skåpen utan orange.
  Tack för all inspiration du ger!
  Helene W

 3. Ja kanske vi håller med med köket hemma och tar det rätt lungt, vi gör inte som " alla" andra och blåser ut köket och sätter inte ett nytt direkt. Det ska funderas lite grann innan jag verkligen vet vad jag vill, sen vad min kära vill sen blir det vårat drömkök. Har svårt att förstå varför alla kör samma ? Högblank vitt nya vitvaror rostfria?svarta bänkskivor. Jag gillar SMEG och deras färgglada vitvaror:) gillar golvet på
  Bilden:) tack för inspirationen! trevlig helg

 4. Nja, det är nog inget för oss… Snyggt är det, men då ska man kunna hålla ordning och det har vi svårt med… 😉

Kommentarer är stängda.