Cole & Son

Bild: The Homecompany.se
När det kommer till tapeter är det ändå utan tvekan Cole & Son som är mina absoluta favvisar. Den engelska tapetleverantör som numera ägs av Boråstapeter. Fantastisk kvalité och tidlösa motiv som håller år ut och år in. I 20-tals villan i Lund kunde ni se tex denna tapet, och i mitt sista inredningsuppdrag (…innan mammaledigheten) gav jag just denna tapet Riflesso som tapetförslag.

En vacker spegelbild och illusion av en kanal. Tapeten säljs på hela rapporter 130 cm lång och 140 bredd. Just Riflesso blir effektfull att hänga bakom en säng, en skänk eller bakom en fåtölj. Hänger du den som på bilden får man lite känslan av att det är en mix av textil och tapet. Fornasettikudden på sängen hittar du HÄR.

Ha en bra dag tisdag!
Kram Sofie

2 reaktioner på ”Cole & Son”

  1. Åse - Interiörguiden

    Jag är också ett stort fan av Cole & Son så tyvärr blev jag lite besviken när jag såg deras nya katalog, Frontier, som vi fick in till jobbet förra veckan, de kan sååå mycket bättre. Jag ska försöka hinna presentera den senare i veckan.

Kommentarer är stängda.