Varför slog jag inte till?


Bild: Bo-laget.se

Varför ska det vara så svårt att välja det där exemplaret i färg?
Vadå tänker ni…? Jo, för ca en månad sedan stod jag där i Ilva-butiken och velade över ett lila utemöblemang (bord+ fyra stolal, i Fermob-stil som på bilden.) Krafigt rabatterat, ca 2500 DKK för allt, men det var ju trots allt… lila? Klassiska (…korkade!) frågan -Kommer vi tröttna? kom upp i huvudet. Ok, jag hör med Martin. Vi är ju faktisk två som ska vara överrens. Han tyckte det lät fint och gillade idén! Lycklig packade jag in mig i bilen och såg vårt nya lila möblemang på uteplatsen framför köket. Så fint det skulle lysa upp de kommande mörka höstdagarna. Väl framme sökte jag med ljus och lykta, de hade säkert bara flyttat det. Såklart var det redan sålt. På väg hem slog det mig. Sofie, nu är vi på dansk mark och här är det liksom ingen ”big thing”med ett lila möblemang. Jag lär mig varje dag…

2 reaktioner på ”Varför slog jag inte till?”

  1. House of Jammi - blogg och webshop

    HIhi, jag har också spanat på de där färgglada möblerna på ILVA till en nygyggt litet trädäck hemma. Men det blev inget – "jag väntar till nästa år, det är ju ändå höst nu så jag kommer inte att sitta där ändå" var motiveringen i mitt lilla huvud.

  2. Om det är till någon tröst så kan jag berätta att vi köpte de där fina lila möblerna på ILVA, men reklamerade dem efter en månad(!) eftersom de hade börjat rosta. Då kanske jag ska tillägga att det här var i somras. På hösten regnar det en del och ni bor granne med havet (om jag inte minns fel). Satsa på ett set från Fermob istället, så håller de förhoppningsvis och du har fler färger att välja mellan 🙂

    Kram

Kommentarer är stängda.