”Mitt” lilla Ikea


Bild: [room] by sofie

Just hemkommen från Ikea och till min stora besvikelse utan boken…
Ikea Århus är inte världens största varuhus (…snarare världens minsta!) och all litteratur var bortplockad av någon anledning. Ja ja, får försöka inspireras på annat håll. Tur jag fick tag på två rullgardiner och ett laptopbord som också stod på dagens inköpslista. Ser ni förresten Ilvahuset bakom??? Lika nära som i Malmö…


Bild: [room] by sofie
Ja, ovan ser ni ”mitt” nya varuhus och inte annat att jag blir stolt när jag ser den svenska flaggan framför ett av världens mest populära företag. Det är en viss känsla och extra speciellt när man inte är i Sverige.

Bild: [room] by sofie
Oversize LACK bord frontas i dubbelbemärkelse och utanför varuhuset är det ofta blomstermarknad …som överallt annars i Danmark!!! Mysigt och just idag var temat Halloween. Såå, nu vet ni hur Ikea-Århus ser ut, ett litet men ganska mysigt ställe!

Bild: [room] by sofie

6 reaktioner på ””Mitt” lilla Ikea”

 1. Sverige kunde gott inspireras lite av Danmark vad gäller blomster, ofta måste man åka in till torgen i stan för att hitta ett stort, fint urval. Tänk att ha värsta blomstermarknaden utanför IKEA! Mysigt!!

  Kram

 2. Blogg by Maliin Stoor

  Håller med IKEA är bäst
  Man kan ändå fixa så det känns "sitt egna"

  Coolt Lack bord
  =)

  Maliin

 3. Åh vad jag önskar att Ikea fanns i min stad. Har 30 mil dit så det blir oftast storshopping när man åker och då är det inte kul när något mantänkt köpa inte finns.
  Avis är jag också på att du har Ilva nära.
  Kram

 4. Proforma - Irene

  Wow… vilket enormt bord! Läckert!
  Synd att vi inte har samma utbudav blommor. Och samma priser, naturligtvis! Här blir man utfattig om man ska köpa lika stora buketter som i Danmark!
  Kram

Kommentarer är stängda.