Installation i färg


Bild: BoligMagasinet.dk
Ja, ikväll bjuder jag på lite pyssel (… jag vet -det hör inte till vanligheterna!) Men denna instalation föll mig själv väl i smaken. Då den 1. går snabbt att tillverka och 2. tar vilket rum som helst till en ny dimention 🙂 Ett billigt och enkelt tips om man vill tillsätta lite färg i barnrummet eller varför inte i trappan?

Så här gör du;
Köp färgade och/eller mönstrade ark, klipp cirklar i olika storlekar, för variation. Tryck små hål och trä igenom sytråd. Avsluta med att hänga många tillsammans i en grupp, då får du bäst effekt och en kraftfull installation.

Trevlig tisdagskväll mina vänner!
Kram Sofie

5 reaktioner på ”Installation i färg”

  1. Gillade detta så mycket att jag gjorde ett inlägg om det jag också. Länkade såklart till dig.
    Kram

  2. Proforma - Irene

    Så läcker! Ser den i ett fönster… eller en trappa. Mm… får nog tänka på det här!
    Kram

  3. Snyggt och enkelt 🙂 Jag fick lust att göra så med någon lampa men tror dock inte att jag har någon bra att pimpa på det sättet..

Kommentarer är stängda.